tirsdag 13. januar 2009

Digitale fortellinger

Jeg synes denne oppgaven var ganske vanskelig. Vi måtte jobbe ekstra mye med den fordi vi ikke kunne spesielt mye om programmet vi skulle bruke. Photo story er kanskje ikke spesielt komplisert, men vi burde lært litt mer om hvordan det skal brukes for å slippe å bruke masse tid på å lære oss det selv. For å få et bra helhetsinntrykk var det viktig å være flink til å redigere og bruke programmet.

Vår historie handlet om en gutt som ville danse ballett og som trosset foreldrene for å følge sin egen drøm. Temaet vi gikk ut i fra var å våge å være annerledes. Det tok litt tid, men jeg ble veldig fornøyd både med resultatet og vurderingen. Først hadde vi litt problemer med lyden, men det ble mye bedre etter hvert da vi fant en mikrofon. Vi brukte mest tid på selve historien, for vi ble ikke helt fornøyde og måtte skrive om en del ganger.

Det var flere historier som var bra om det å våge å være annerledes, det var også historier om mot, møte mellom ulike kulturer og vennskap.

Jeg syns nivået i klassen kunne vært litt bedre, for det virket som noen bare hadde tenkt på å bli fort ferdige. Mange av historiene var bra, mens andre viste tydelig at det hadde gått fort. Det var også en del av de som hadde spilt inn litt dårlig lyd fordi vi ikke hadde gode nok kunnskaper eller utstyr som var bra nok til å få til dette. Derfor tror jeg mange helhetsuttrykk trakk ned. Det er dumt fordi det egentlig ikke var helt deres skyld.

Konklusjonen min er at det var en morsom og annerledes oppgave, men vi hadde litt for lite kunnskaper.





http://www.mikeswanson.com/blog/images/Photo%20Story%203.gif






Ingen kommentarer: