fredag 20. mars 2009

Reklamefilm om Sandvika VGS


Nå har vi hatt en oppgave i norsken der vi skulle lage en film om Sandvika Videregående Skole. Det skulle være en informasjonsfilm med litt innslag av reklame, og den skulle sette skolen i et godt lys. Det ble mange bra, morsomme, informative og ikke minst, forskjellige filmer. Noen snakket om de forskjellige temaene vi skulle forklare, andre gikk rundt og viste fram rommene. Det var veldig gøy å se at resultatet faktisk ble ganske bra selv om få hadde stor kunnskap om filming, redigering og hvordan man skulle gjennomføre dette.

 

Vår gruppe hadde kanskje aller minst kunnskap og erfaring når det kom til redigeringen, men etter å ha brukt mye tid på det, føler jeg at resultatet ble bra. Det kunne jo blitt bedre hvis alt hadde gått som det skulle, men alt i alt er jeg ganske fornøyd.

 

Både vi og skolen kunne planlagt bedre, og vi kom litt sent i gang med det vi skulle filme. Dette er fordi vi jobbet med å finne ut av redigeringen og fordi vi slet litt med kreativiteten. Siden gruppene var såpass store er det vanskelig å klare å finne tid der alle har mulighet til å jobbe med filmen samtidig. Det gjorde at vi fikk litt problemer, men de løste seg ganske greit.

 

Det var utrolig mye informasjon som skulle belyses samtidig som vi skulle bruke virkemidler fra reklame. Dessverre fikk vi ikke med alt for da ville det blitt veldig kjedelig og man ville ikke fått med seg all informasjonen uansett.

 

Hvis vi hadde fått en rask gjennomgang med tips til hvordan man filmer og redigerer på best mulig måte, tror jeg det kunne hjulpet flere grupper mye, og det hadde blitt jevnere konkurranse mellom de forskjellige gruppene.

 

Vi har samtidig lært mye, både om filming, redigering og om hvor vanskelig store gruppeoppgaver kan være. Samtidig som det har vært slitsomt har det vært kjempegøy fordi det var veldig annerledes, og nye ting er jo spennende! 


Bildet er fra wikipedia

Ingen kommentarer: